Buy domain MD - recommended for a company in Moldova

When you want to grow your business internationally, all you have to do is start doing it. See the availability of the domain number md.

Register domain

It's very simple in just 5 clicks

Domen .MD with discount

Register your .MD domain and be online right now

Purchase now
25 09
$/annually

Amplica Hosting with the legal name Inovare-Prim SRL is an authorized partner for registration of MD domains based on a contract between Serviciul Tehnologii Informationale si Securitate Cibernatica as the national registrar of MD domains and Inovare-Prim SRL as a partner.

Terms of domain registration

Domain registration term MD: a domain can be registered for a minimum period of 1 year and a maximum of 5 years
Cancel domain md: The registered domain cannot be canceled and the domain will be available on the Internet until the paid period ends
Change domain name MD: The domain name cannot be changed even if an erroneous domain name was registered
Documents: Personal registration code (IDNP) is required to register the domain name md

The price of registration and extension of .MD domains

The .DM extension fee may be changed depending on the market quotation

Domain register
25 09 $/
Domain extension
28 67 $/
Domain transfer
28 67 $/

Frequently asked questions about the MD domain name

Below you will find the most relevant questions about the md domain.

În cît timp va fi activ MD domain ?

După finalizarea achitării, domen md se înregisrează instant și devine activ în decurs de 8 ore. Zonele DNS .md tld se actualizează la orele 2:00, 8:00, 14:00, 20:00.

Care sunt condiţiile de reînnoire a numelui de domen md?

Numele de domen MD nu poate dă depășească 63 caractere. Numele de domen MD poate fi format din litere latine fără diacritice, cifre și cratimă (-) dar nu poate începe cu cratimă (-).

Cine se consideră proprietarul domenului?

Proprietarul clientului devine persoana fizică sau juridică, care este indicată în contractul de procurare a numelui de domen MD. Amplica este intermediarul între client și registratorul de domen MD care înregistrează domeniile și informează clientul când acestea trebuie reînnoite.

Pot înregistra un domen MD pentru o perioadă de 10 ani?

Numele de domeniu md nu poate fi înregistrat pentru o perioadă de 10 ani. Numele de domen poate fi înregistrat sau prelungit pentru o perioadă minimă de 1 an și maxim de 5 ani.

Care este perioada de grație a numelui de domen md?

Perioada de GRAȚIE a numelui de domen MD este de 30 zile. Primele 5 zile numele de domeniu md este activ, din a 6 zi domenul devine incativ, însă proprietarul domenului poate să-l reînnoiască. La sfârșitul perioadei de GRAȚIE în cazul că proprietarul domenului nu-l reînnoiețte, numele de domen md este șters automat din baza de date TLD .MD În acest caz domenul devine disponibil și poate fi înregistrat de un alt registratar.